1. Acordul utilizatorului

Informațiile conținute pe acest site sunt proprietatea S. RIP IMPEX S.R.L., Nr inreg ORC: J12/2843/1994, CUI: RO6297440, cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, Str. Iasilor, Nr. 20, punct de lucru P-ta Stefan cel Mare, Nr. 17/3, Jud. Cluj, capital social 33040 lei. Folosirea fără drept de utilizare obținut în scris, a oricărui element se pedepsește conform legii. Prin accesarea acestui site, acceptați termenii și condițiile afișate. S.C. RIP IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi, modificările fiind publicate pe site.

2. Neangajarea răspunderii

S. RIP IMPEX S.R.L. nu este responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său precum nici pentru eventuale pagubele, accidentele sau defecțiunile produselor cumpărate din acest magazin, produse prin utilizarea acestora.

S. RIP IMPEX S.R.L isi declina responsabilitatea si in cazul:
– întârzierii livrării comenzii de către furnizorul de servicii poștale sau curier.
– distrugerii, deteriorarii produselor survenite în timpul transportului până la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii poștale sau curierului.

3. Retur

Produsele pot fi returnate în termen de 30 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Costurile care revin clientului sunt cele de returnare directă a produselor. Rambursarea sumelor plătite de către client se va face cu respectarea prevederilor legale, în termen de cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale – peste valoarea sumelor plătite pentru comandă / comenzi.

Produsele vor fi returnate în ambalajul original sigilat, cu componentele sau accesoriile primite la cumpărare.
Obiectele trebuie să aibă aspectul identic cu cel avut la primirea lor, să nu prezinte urme care să ateste folosirea incorecta, operațiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor. Dacă produsele returnate prezintă urme de uzură, de diverse produse de intreținere, ne rezervăm dreptul de a decide asupra acceptării returului.

4. Termen de livrare

Livrarea se face prin curierat rapid, cu plata ramburs.
Pentru produsele existente în stoc, termenul de livrare este intre 1 si 2 zile lucrătoare. Pentru produse care nu sunt pe stoc, termenul de livrare va fi comunicat de catre vanzator la momentul comenzii, insa nu poate depasi 10 zile lucratoare.

5. Accesarea site-ului

Prin utilizarea site-ului, vizitatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidentialității contului și a parolei de acces, ca și pentru toate activitățile care au loc prin folosirea acestora.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S. RIP IMPEX S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale și al trimiterii produselor comandate prin intermediul website-ului nostru. Ocazional putem transmite și informări de natură publicitară asupra produselor comercializate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturii fiscale și livrarea produselor. Refuzul dvs. determină anularea de drept a comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator, firmelor de curierat partenere pentru livrarea produselor şi nu sunt comunicate altor destinatari.
Daca nu doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile și evenimentele oferite de S. RIP IMPEX S.R.L., vă rugăm sa trimiteți o solicitare în acest sens pe adresa de email contact@somnbun.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email contact@somnbun.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

7. Servicii

Fiecare produs are o scurtă descriere și prețul afișat in lei, fiind însoțit de imagini. Toate prețurile afișate pe site conțin TVA. Comenzile primite în zilele de weekend și de sărbători legale vor fi procesate începând cu urmãtoarea zi lucrătoare. Cumpărătorul care a ales sa-si creeze cont pe site va avea acces la istoricul comenzilor proprii. Desigur clientul poate cumpara produse de pe site si fara a-si crea un cont. Orice solicitare din partea clienților va fi procesată și / sau comunicată spre rezolvare celor abilitați în timpul cel mai scurt.

Comanda este considerată contract și se supune prevederilor legale. Comenzile plasate de clienții care nu au ridicat coletele prin curier rapid vor fi automat anulate. Comenzile ulterioare ale aceluiași utilizator vor fi acceptate exclusiv cu plată în avans prin transfer bancar.

8. Litigii

Prin accesarea site-ului www.somnbun.ro utilizatorul se declara de acord cu “Termenii și condițiile de utilizare” de mai sus. Orice dispută care ar putea aparea între utilizator pe de o partea și S. RIP IMPEX S.R.L. pe de altă parte,  se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă aceasta cale este epuizată, disputa va fi soluționata în instanță, conform legislației române în vigoare.