Perioada de testare pentru orice produs achizitionat de pe www.somnbun.ro este de 30 de zile. Va recomandam sa testati produsele fara a desigila ambalajul original. In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut de calitatea produselor, puteti solicita returnarea contravalorii acestora.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de actele care dovedesc achizitionarea (factura, chitanta, certificate de garantie). Acestea se vor returna doar in ambalajul original sigilat. Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea banilor daca produsul returnat nu se afla in ambalajul original, nu a fost protejat de murdarie sau este deteriorat ca urmare a unei manipulari incorecte.

Ordonanta nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor reglementeaza toate drepturile si obligatiile consumatorului roman. Conform acesteia „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Pentru a returna unul sau mai multe produse achizitionate de pe acest website, va rugam sa ne anuntati in prealabil folosind formularul de returnare produs.